Minusta

Olen 24-vuotias psykologian loppuvaiheen opiskelija ja pienen pojan isä.

Synnyin japanilaisen kuvanveistäjän/opettajan ja suomalaisen sosiaalipedogogin perheeseen Turun Runosmäessä. Kesät vietimme vuokramökillämme Nauvossa ja minulla on paljon mukavia muistoja leikeistä pikkuveljeni kanssa meren rannalla. Ollessani 6-vuotias muutimme Mynämäelle ja kouluvuoteni lukion loppuun asti vietin maaseudulla. Yläastelaisena sain pienen ja rakkaan pikkusiskon Thaimaasta. Vanhempani opettivat minut rakastamaan kirjoja ja illat Avara luonnon ja elokuvien parissa olivat osa yhteistä arkea.

Olen pienestä saakka harjoitellut japanilaisia kamppailulajeja. Kamppailulajifilosofiassa minua kiehtoo ajatus vahvuudesta olla taistelematta. Rauhan aate on minulle tärkeä ja suoritin siviilipalveluksen lukion jälkeen Mynämäen kunnalle tehden pääasiassa koulunkäyntiavustajan työtä peruskoulussa, kesäaikana taas työskentelin kirjastossa ja Karjalan kotiseutumuseossa.

Maaseudulla on aina kosketus luontoon ja niin siitä tuli osa minuakin. Luonto ja metsät ovat olleet minulle tärkeitä paikkoja leikkimiseen, pysähtymiseen ja hengittämiseen. Onneksi tähän on mahdollisuus Turussakin. Kaupunkielämässä rakastan kuitenkin sen monipuolisuutta, kulttuurista rikkautta, eloisuutta, lyhyitä välimatkoja, palveluiden saatavuutta ja erilaisia asukkaita. Palveluksen päätyttyä muutinkin takaisin synnyinkaupunkiini ja aloitin psykologian opiskelun Turun Yliopistossa. Ihmismieli on aina kiinnostanut minua, ja sen vaikutus ihmisen terveyteen ja hyvinvointiin on valtava.

Yliopistossa tapasin myös tulevan vaimoni ja viime vuonna elämämme mullisti pienen poikamme syntymä. Oman lapsen syntymä konkretisoi minulle pitkän tähtäimen politiikan tärkeyttä – päätösten kauaskantoiset vaikutukset on huomioitava ja sillä meidän päätöksistämme riippuu se, millaisen maailman jälkipolville – lapsillemme ja lapsenlapsillemme – jätämme.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: